Onkruid

‘Onkruid’ is een uniek theaterproject in het gebied Overschie. En dat allemaal in een prachtige tuin aan de Delftweg in Overschie. Heb je zin om als acteur eens lekker flink uit te pakken, brutaal te spelen, over de grens te gaan, scènes met en zonder tekst te spelen: Grijp je kans.

We gaan met elkaar scènes bedenken tussen diverse personages die elkaar het hof maken, of elkaar juist de adem benemen en alles wat er tussen zit. Ook de tuin zelf biedt genoeg inspiratie om elkaar het hoofd op hol te jagen. Scènes in het plaatselijke prieeltje, in de roeiboot op de vijver of tussen de bomen met uitzicht op het weiland. Niets is te gek. Immers onkruid vergaat niet.

Uiteindelijk zal het publiek in de tuin door gidsen rondgeleid worden om alle scènes te zien en vooral te beleven, voor wegdromen is geen tijd. Na afloop een glaasje witte wijn en live muziek.

De cursus is bedoeld voor alle toneelspelers uit Overschie die zin hebben deze pittige uitdaging aan te gaan. De authenticiteit van de spelers staat voorop, de voorstelling wordt met elkaar gemaakt onder leiding van theatermaker Bob van der Lugt

Nieuwe data repetities:
Maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur:  31 Augustus, 7, 14, 21 en 28 September.
Locatie: Theater in de Lugt

Nieuwe data voorstellingen:
Zaterdag 3 en zondag 4 oktober (hele dag). Generale repetitie op zaterdagochtend 3 oktober.

Kosten cursus: € 150,-

Wil je je inschrijven of wil je meer informatie over dit project? Bel of mail Bob van der Lugt: 06-24534598