Algemene voorwaarden

Kaartverkoop
In de Lugt organiseert veel interessante activiteiten, lezingen, workshops, cursussen, voorstellingen… voor iedereen valt er wel iets te beleven.

U heeft twee mogelijkheden om toegangsbewijzen voor een activiteit of voorstelling te kopen:
1. Aan de kassa
2. Via de website. U betaalt via iDEAL

Als u toegangsbewijzen koopt via de website, vindt betaling plaats via iDEAL. U heeft toegang tot een activiteit als het formulier via de website volledig ingevuld is, de betaling is goedgekeurd en u een betalingsbevestiging heeft ontvangen. In de bijlage vindt u uw toegangsbewijzen. U kunt deze printen en meenemen naar de activiteit. Als u toegangsbewijzen koopt aan de kassa ontvangt u na betaling een papieren ticket. Dit ticket fungeert als toegangsbewijs en dient u te tonen bij aanvang van de activiteit. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Vrienden- of ambassadeurskorting
Als vriend of ambassadeur van in de Lugt kunt u korting krijgen op de door ons geproduceerde activiteiten, tenzij anders vermeld. Bij het kopen van een kaart met vriendenkortingvult u de kortingscode in, als ambassadeur meld u zich aan via de what’s app groep of via info@indelugt.nl.

Gratis toegang
Sommige activiteiten zijn gratis toegankelijk, u dient zich echter wel aan te melden en een kaartje te bestellen, tenzij anders vermeld.

Reserveren
Telefonisch reserveren is niet mogelijk, tenzij anders vermeld. Wilt u zeker zijn van uw plaatsen, koop dan vooraf kaarten via de website of aan de kassa.

Annuleren
Eenmaal gekochte toegangsbewijzen voor de overige activiteiten of voorstellingen kunnen niet worden gerestitueerd. U kunt de reservering wel aan iemand anders doorgeven die uw plaats inneemt op vertoon van het geprinte elektronische of papieren ticket.

Acties
Bij tegenvallende kaartverkoop staat in de Lugt vrij om lastminute marketingacties in te zetten. Hierbij horende aanbiedingen kunnen niet verrekend worden met tickets die reeds gekocht zijn.

Maximaal aantal deelnemers
Zodra het maximaal aantal toeschouwers of deelnemers is bereikt, kunt u zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Als u daar uw contactgegevens achterlaat krijgt u bericht als er toch nog kaarten beschikbaar zijn.

Minimaal aantal deelnemers
Voor elke activiteit geldt een minimaal aantal deelnemers. Wanneer dit niet bereikt wordt, kan een activiteit of voorstelling geannuleerd worden. Annulering wordt gecommuniceerd via de website. Personen die reeds een toegangsbewijs hebben gekocht, worden via email persoonlijk op de hoogte gesteld van de annulering, mits de contactgegevens bekend zijn. Bij annulering van een activiteit door in de Lugt vindt restitutie van het aankoopbedrag plaats.

Vastlegging beeld
Tijdens de programma’s in de Lugt kan er beeld worden vastgelegd ten behoeve van promotiedoeleinden. De fotograaf en/of cameraman worden voor de voorstelling voorgesteld. Met het bezoeken van het programma geeft u toestemming voor het gebruik van het beeld wanneer u of uw kind op dit beeld staat. Wilt u niet in beeld komen, dan draagt u er zelf zorg voor dat u tijdens de registratie niet in beeld komt.

Ten slotte
Alle door in de Lugt gepubliceerde prijzen, data en teksten zijn onder voorbehoud van typ-, zeten drukfouten en kunnen na publicatie worden aangepast.