Community

In de Lugt is een cultuurpodium voor de wijk en van de wijk. Het is een initiatief van Stichting CultuurRijk Overschie, een organisatie zonder winstoogmerk.

Vrijwilligers

We willen dat In de Lugt leeft in de wijk en dat kan alleen als Overschieënaren betrokken zijn. We hebben veel praktische handjes nodig maar ook bewoners met ideeën en mensen met organisatietalent. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in de Lugt? Kom dan naar een van onze vrijwilligersborrels op de 3e donderdag van de maand of meld je direct aan als vrijwilliger via vrijwilligers@indelugt.nl. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek.

Vrienden

Steun In de Lugt door vriend te worden. In de Lugt wordt geopend voor en door bewoners van Overschie, zonder eigen financiële middelen/startkapitaal, maar met hart voor de wijk. Het is onze missie om het wijktheater te behouden en een succesvol cultuurpodium te ontwikkelen. Een podium dat inspireert en een hele fijne plek is voor alle bewoners van Overschie. Om dat te realiseren hebben we vrienden nodig. Vriend worden kan op de volgende manieren:

Vriendje
€ 50,00 per jaar, hiervoor krijgt u de nieuwsbrief en een strippenkaart voor 6 bakken heerlijke koffie.

BFF
€ 100,00 per jaar, hiervoor krijgt u de nieuwsbrief, een strippenkaart voor 6 bakken heerlijke koffie, 2 vrijkaarten voor een voorstelling.

Familie
€ 250,00 per jaar, hiervoor krijgt u de nieuwsbrief, een strippenkaart voor 6 bakken heerlijke koffie, 4 vrijkaarten voor een voorstelling met een VIP treatment (de beste stoelen, gratis drankjes)

Voor meer informatie en aanmelden voor een vriendenprogramma kunt u mailen naar dorien@indelugt.nl.

Het team

In de Lugt is een initiatief van Stichting CultuurRijk Overschie en valt daarmee ook onder haar bestuur. Lees | hier | meer over Stichting CultuurRijk Overschie.

Dagelijkse leiding: Dorien de Voogt en Paul Bouwens

Techniek: Paul Schlüter

Programmering jeugd en artistiek advies: Karin Bannink

Programmering volwassenen: Kirsten Robben

Beheerder: Indra Welman

Met dank aan