Wilde Haren

Wilde Haren: 68 talenten schitteren op de planken bij zinderende Sing-along

Een suffe zangvereniging wint een wilde vakantie: het uitgangspunt van het verhaal van deze zomerse sing-along musical van theatermaker Bob van der Lugt.  Liefde, temperament en humor spatten van de planken. Meer dan 60 Overschienaren jong en oud, staan 13 en 14 juli in Theater in de Lugt met de voorstelling ‘Wilde Haren, de zinderende zomermusical’. De voorstelling wordt maar liefst vier keer gespeeld voor volle zalen. Voor de meeste deelnemers is het hun eerste theaterervaring.

Dit weekend is er in de Lugt een vrolijke roller coaster gaande. 4 volle zalen, 68 spelers, zingen, dansen en acteren. De jongste is 6, de oudste 82. Het is de ‘over de top blijheid’ wat deze voorstelling zo goed maakt. Want met zoveel mensen samen iets maken, daar krijgt iedereen een goed humeur van. Maandenlang kregen de deelnemers professionele theater- zang- en danslessen. Het resultaat mag er zijn, het is een fantastisch voorstelling geworden voor iedereen. Leuker kun je je zomervakantie niet beginnen!

Het verhaal

Zangvereniging “Overknie” is op leven na dood. Er zit geen pit meer in. Wat dat betreft kunnen ze een voorbeeld nemen aan de jonge kids uit Overschie die wel vol lef dansen, zingen en toneelspelen. Maar dan winnen ze, na een optreden in huize Avondrood, een lot: met als hoofdprijs een vakantie op een subtropisch eiland. Dirigente Tonnie wordt gek als blijkt dat zij in de prijzen vallen. De groep vertrekt naar het zonnige eiland, waar romantiek, vuur en levenslust oplaaien. En als dan ook nog blijkt dat ze mee mogen doen aan de plaatselijke talentenjacht, gaat iedereen helemaal uit zijn dak.

Wilde Haren, de zinderende zomermusical speelt op zaterdag 13 juli om 15:00 en 19:00 en zondag 14 juli om 13:00 en 16:00 in de Lugt.

Bestel nu voor

Zaterdag 13 juli om 15:00

Zaterdag 13 juli om 19:00

Zondag 14 juli om 13:00

Zondag 14 juli om 16:00

‘Wilde Haren’ is mogelijk gemaakt door steun van Gemeente Rotterdam, Opzoomer Mee, Rotterdam The Hague Airport en Stichting Elize Mathilde fonds.