Wilde Haren

De Zinderende Zomermusical

Na het succes van KRENT de Vrolijke Kerstshow maken we ons nu klaar voor WILDE HAREN de Zinderende Zomermusical. Ben je ouder dan 6 jaar en jonger dan 999 dan is het echt iets voor jou!

Wat is het

Dit voorjaar gaat er hard gewerkt worden aan een nieuwe musical ‘Wilde Haren de Zinderende Zomermusical’. Het wordt wederom een community art project dat heel Overschie moet enthousiasmeren en mobiliseren. Het uitgangspunt is: iedereen kan mee doen. Het initiatief komt van Bob van der Lugt die ook de eindregie doet en het script schrijft. In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juli wordt de musical maar liefst 4 x opgevoerd.

Het verhaal

De plaatselijke zangvereniging “Het Overknietje” wint een weekje naar de zon. De avonturen op het zonovergoten eiland zijn natuurlijk niet van de lucht, de ontwikkelingen komisch. Binnen een dag kent iedereen de zangvereniging ‘Overknie’. Hoogtepunt van de week  is het meedoen aan de grote plaatselijke ‘Talentenwedstrijd’. Door het uitvallen van een act wordt de zanggroep uit Overschie gevraagd deze plaats op te vullen… met alle gevolgen van dien. Je zou er bijna “wilde haren” van krijgen. Een daverend einde is het gevolg. Overschie kan weer trots zijn!!!

Meedoen

Meedoen is gratis! Iedereen mag meedoen, je hoeft absoluut geen supertalent te hebben, wel enthousiasme. In de maanden maart t/m juli  gaan we er met zijn allen heel hard aan werken om op 13 en 14 juli een fantastische show neer te zetten.  Doe je mee?  Wil je schitteren op het podium, geef je dan op voor de zang, dans of theaterlessen. Schitter jij liever achter de schermen, geef je dan op voor de meeloop stages.

Vraag meer informatie aan via dit formulier of kom naar onze informatiemiddag op zaterdag 9 maart om 12:00 in theater in de Lugt.

Informatie aanvragen Wilde Haren

Doe mee met Wilde Haren, de Zinderende Zomermusical
  • Veel of weinig ervaring: het maakt helemaal niet uit, maar we willen je ook niet vervelen met lessen die je eigenlijk echt niet meer nodig hebt. Goed om te weten dus.
  • Ben je nieuwsgierig hoe zo'n theater stuk tot stand komt? Doe dan een meeloopstage, geef je op voor een van de 3 meeloopstages.
  • Misschien kun je ons wat vertellen over jezelf? Bijvoorbeeld waarom het je leuk lijkt om mee te doen of waar je denkt goed in te kunnen zijn.
  • Via welk email-adres kunnen wij contact met je opnemen?
  • Uw gegevens bewaren we om contact met u op te kunnen nemen en u te informeren over de voortgang van deze productie.