En toen

En toen is een serie voor senioren. Documentaires, kamerconcerten, plaatjes draaien en theater. Dit wordt overdag en doordeweeks geprogrammeerd. We overleggen samen met senioren wat we programmeren. Voor: 70+

Rotterdamse helden

Een serie waarbij een samenwerking wordt gezocht met diverse makers en artiesten uit Rotterdam. We kijken naar wat de stad ons biedt aan een breed scala aan Rotterdams talent. Met muziek, theater, kunst en dans.
Voor: 16+

Peuterpret

Vanaf april 2019 kun je weer met je peuter naar MOOI: je eerste kennismaking met kunst en cultuur. Aan het eind van de maand sluiten we af met een echte theatervoorstelling.

De Buurtsuper

Een feestelijke avond met live muziek van professionele artiesten. Voor: Bewoners Overschie

Blind date

Mooi inhoudelijk theater dat gezien mag worden maar dat men niet direct herkent. Laat je verrassen in het theater. Programmering elke 3e zaterdagavond van de maand. Hoogwaardige cultuur in de wijk is hier het uitgangspunt. Voor: Cultuurminnend Overschie

Broerzus theater

‘Broerzus’ is speels, vrolijk, leuk en kwalitatief goed jeugdtheater voor de hele familie. Voor de programmering van deze serie wordt samengewerkt met Stichting onder het buro. Dit najaar kun je genieten van Boer Boris, Brrr, Rimpelsteeltje en Van mij!

En njam njam: op zondagochtend kun je voor de voorstelling genieten van een mini-ontbijtje, reserveer ‘m op tijd.